Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Novini.bgПриех Инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Novini.bgПриех Инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Не знаех кой е Петър Илиев. Преди седмица разбрах, че ГЕРБ е готова да ме подкрепи за президент

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Novini.bg

Приех Инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България. Смятам, че с качествата, които имам, мога да бъда потребен за олицетворяване на единството на нацията. Работил съм на няколко места в организации, които са комплицирани. Аз съм ректор на най-големия и комплициран български университет. Аз съм ръководител на Съвета на ректорите и опитът ми от там е, затова да уравновесявам сред ползите на хора с разнообразни ползи, тъй че всички да се почувстват задоволени от някакъв обективен резултат е огромен. Затова единствената ми обосновка в този миг, в който е политическото и общественото тяло е разпокъсано, е да оказа помощ за обединяването на всички партии и всички българи.

Това сподели проф. Анастас Герджиков във връзка издигане на кандидатурата му за президент.

Разговарям с мои другари от дясното и от дясно-центриското пространство от месеци, през последната седмица разбрах, че партия ГЕРБ е подготвена да поддържа тази кандидатура. Ще беседвам с всички партии, най-много с десните и дясно-центриските. Искам да обединя всички български празненство и българския народ.

Случаят " Петър Илиев " не е завършил. Комисията продължава инспекцията, когато тя приключи, ще бъдат подхванати нужните дейности. В Юридическия факултет не знаехме освен за този случай, не знаехме кой е Петър Илиев, добави проф. Анастас Герджиков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР